previous arrow
next arrow
Slider

Precea – En verden af præcision

AMAZONE præsenterede den nye Precea præcisionsluftsåmaskine på Agritechnica 2019-messen. Den stive Precea 3000 og den teleskopiske Precea 4500-2 vil blive introduceret i den første udgivelse. Et yderligere højdepunkt i AMAZONE-udbuddet er Precea 3000-A harvemonteret, præcisionsluftsåmaskine med QuickLink-interface.

Ved anvendelse til såning i pløjet jord, stubharvet jord eller direkte såning udmærker enkornssåmaskinen Precea sig især med dens meget præcise aflægning, høje effektivitet og komfortable betjeningsmuligheder. En førsteklasses adskillelse og gødningsdosering overbeviser ved arbejdshastigheder på op til 15 km/t. De forskellige rammekoncepter sikrer maksimal fleksibilitet.

Hør mere!

Vi kontakter dig og hjælper dig videre med dine ønsker.

» SmartControl

SmartControl afstrygerfingerjusteringen genjusterer automatisk afstrygerfingerpositionen efter behov, hvilket betyder, at den til enhver tid er skræddersyet til frøet, og fejl eller fordoblinger undgås.

» ElectricDrive til delareal, stedspecifikt arbejde

Det elektriske drev af frøsinglingssystemet giver en høj grad af præcision. Udbringningsmængden af ​​såsæd og gødning kan derfor automatisk tilpasses forholdene ved hjælp af udbringningskort. Praktisk kalibrering med et tryk på en knap er også mulig.

» PreTeC skærsystem

Kombinationen af ​​dobbelt skiveskær og fureformer sikrer præcis frøplacering i en perfekt ryddet og forkonsolideret frø. Opsamlingsvalsen presser kornet ind i sårækken for optimal placering med fremragende jordkontakt, inden den lukkede sårække bliver fuldstændig rekonsolideret af presserullerne.

» Præcis gødningsmåling

Mikro-mikrogranulær applikator med elektrisk doseringsdrev
Præcis doseringssystemet giver Precea en præcis og effektiv gødningsmåling. Det elektriske drev muliggør meget nem justering og kalibrering. En luftstrøm fører gødningen til FerTeC Twin gødningsskæret.

Singling – præcis og hurtig

Overtryks-singling-systemet sikrer præcis singling af forskellige frøtyper ved hastigheder op til 15 km/t.

Precea 3000

På Agritechnica viser AMAZONE den nye Precea præcisionsluftsåmaskine. Den stive Precea 3000 og den teleskopiske Precea 4500-2 vil blive introduceret i den første udgivelse. Et yderligere højdepunkt i AMAZONE-udbuddet er Precea 3000-A harvemonteret, præcisionsluftsåmaskine med QuickLink-interface. I hjertet af Precea er den nye single-metode, der kombinerer de positive egenskaber ved ED og EDX.

Precea 4500-2C Super

På Agritechnica viser AMAZONE den nye Precea præcisionsluftsåmaskine. Den stive Precea 3000 og den teleskopiske Precea 4500-2 vil blive introduceret i den første udgivelse. Et yderligere højdepunkt i AMAZONE-udbuddet er Precea 3000-A harvemonteret, præcisionsluftsåmaskine med QuickLink-interface. I hjertet af Precea er den nye single-metode, der kombinerer de positive egenskaber ved ED og EDX. Dette resulterer i meget præcis singlering, selv ved…

Kontakt os

Anders Clemmensen

Sælger AMAZONE Øst Danmark
ancl@bronsgroup.com
+45 23 37 59 79

Asbjørn Schultz Andersen

Sælger AMAZONE Vest Danmark
assa@bronsgroup.com
+45 61 44 16 67

Scroll to Top
Scroll til toppen