previous arrow
next arrow
Slider

UF – En verden af præcision

AMAZONE tilbyder to monterede sprøjter, UF 01 med en superlet profilstruktur og tankkapaciteter på 900 og 1200 l samt UF 02 med ekstremt stabile tanke med minimumvægt og volumener på 1600 og 2000 l. UF 02-serien er kendetegnet ved høj betjeningskomfort. To FT fronttanke med 1000 og 1500 l tankkapacitet tilbydes for at udvide volumen.

Hør mere!

Vi kontakter dig og hjælper dig videre med dine ønsker.

» Automatisk bomstyring

Perfekt overholdelse af den ønskede afstand mellem dysen og målfladen takket være DistanceControl plus automatisk bomstyringssystem med 4 sensorer.

» DUS trykcirkulationssystem

DUS trykcirkulationssystemet giver en ensartet sprøjtemiddelkoncentration ved hver dyse fra begyndelsen til slutningen af ​​påføringen. Der dannes ingen aflejringer, og det er desuden meget nemt at skylle sprøjteledningen med vand.

» Automatisk 50 cm delbreddesektion

Præcis skift på forageren og på kileformede marker ved at kombinere GPS-Switch automatisk delbreddestyring og AmaSwitch enkeltdysestyring.

»En reduktion i brugen af ​​plantebeskyttelsesmidler på ca. 5 til 10 % afhængig af forholdene

SmartCenter med standardpakke

» SmartCenter operatørstation i UF 02

Fuldstændig betjening af maskinen er enkel, centralt og logisk opbygget, hvilket betyder, at indstillingsfejl undgås.

Den valgfri Comfort-Pack med TwinTerminal muliggør fjernstyret og automatiseret aktivering af sprøjtemiddelkredsløbet. Dette inkluderer automatisk påfyldningsstop, automatisk slukning af røreværket, pålidelig tømning af restmængder uden opskumning og automatisk rensning til sidst – meget enkelt og effektivt.
Den højtydende 60 l induktionsskål med en ekstraktionskapacitet på 150 l/min garanterer induktion af plantebeskyttelsesmidler og mikronæringsstoffer.
Væsken finder kun vej derhen, hvor den er nødvendig takket være den 7-vejs trykhane med intelligent tallerkenventilteknologi.

» FT fronttank

FT-fronttanken gør det nemt at udvide tankkapaciteten på den UF-monterede sprøjte med 1.000 l eller 1.500 l. Fronttanken er den perfekte løsning til at udvide kapaciteten af ​​UF takket være det valgfrie FlowControl-system og det kompakte design.

AMAZONE Precision I DAG: UF monteret sprøjte

AMAZONE Perfekt bom

Bommene med et design som flyvinger er både superlette og superstabile og sikrer en lang levetid. Den frithængende bomaffjedring med flere dæmpninger og fjederbeslag giver en ekstremt jævn bomkørsel. Plus: Supersmal transportbredde.

UF 02 monteret sprøjte

Den UF 02 monterede sprøjte fås i tankkapaciteter på enten 1.600 eller 2.000 liter og er kendetegnet ved sit robuste og operatørvenlige design. Med Super-S2 bommen i arbejdsbredder fra 15 til 30 m er UF 02 en sprøjte med ekstrem høj effekt. I kombination med FT fronttanken kan tankkapaciteten på den monterede sprøjte meget nemt udvides med 1.000 l.

Se vores UF 02

Kontakt os

Anders Clemmensen

Sælger AMAZONE Øst Danmark
ancl@bronsgroup.com
+45 23 37 59 79

Asbjørn Schultz Andersen

Sælger AMAZONE Vest Danmark
assa@bronsgroup.com
+45 61 44 16 67

Scroll to Top
Scroll til toppen