Gødningsspredere – Amazone – Landbrugets foretrukne

Som den Danske Importør af Amazone maskiner, har vi naturligvis også nogle af de bedste gødningsspreder til landbruget. Der findes 3 forskellige basismodeller som er: ZA-TSZA-V OG ZG-TS.

For at gødningsspreder til traktoren skal være effektiv og optimal, kræver det at gødning spredningen er stor samt præcis, kvalitet og kvantitet. Derfor kan vi med Amazone gødningsspreder levere en maskine som vi og vores kunder mener er topklasses spredere. Det er tydeligt at se med arbejdsbredden som kan blive op til 54 meter på nogle af vores modeller, med samtidig en høj arbejdshastighed. Elementerne på vores spredere til traktor er afstemt med hinanden, så man får det maximale ud af gødningen og at præcision er ens på hele marken.

Dine fordele

Hør mere!

Vi kontakter dig og hjælper dig videre med dine ønsker.

ZA-TS

Den ZA-TS monterede spreder fås med en tankkapacitet fra 1.400 l til 4.200 l og er udstyret med den nye TS sprederenhed. TS-sprederenheden giver arbejdsbredder på op til 54 m sammen med fremragende grænsespredningsmønstre, hvilket betyder, at ISOBUS-sprederen ZA-TS er en af de bedste højeffektspredere. Den pålidelige vejeteknologi, AutoTS og ClickTS præcise grænsespredningssystemer samt den innovative ArgusTwin og WindControl.

ZG-TS

Den bugserede spreder ZG-TS 01 med beholderkapaciteter på 7.500 l eller 10.000 l muliggør endnu højere arbejdshastigheder med arbejdsbredder på op til 54 m og arbejdshastigheder på op til 30 km/t. Det integrerede AutoTS grænsespredningssystem og GPS-Switch automatisk delbreddesektionskontrol med op til 128 delbreddesektioner giver meget præcise sprederesultater. ProfisPro on-line vejesystemet garanterer kontinuerlig justering af påføringsmængden, og ArgusTwin.

ZA-V

Den ZA-V monterede spreder fås i tankkapaciteter fra 1.400 til 4.200 l og er kendetegnet ved dens høje arbejdshastigheder op til 30 km/t. En usædvanlig høj arealdækning opnås takket være dens høje spredekapacitet op til 390 kg/min og arbejdsbredder op til 36 m.

Kontakt os

Anders Clemmensen

Sælger AMAZONE Øst Danmark
ancl@bronsgroup.com
+45 23 37 59 79

Asbjørn Schultz Andersen

Sælger AMAZONE Vest Danmark
assa@bronsgroup.com
+45 61 44 16 67

Scroll to Top
Scroll til toppen