previous arrow
next arrow
Slider

ZA-V – The world of precision

Den ZA-V monterede spreder fås i beholderkapaciteter fra 1.400 til 4.200 l og er kendetegnet ved dens høje arbejdshastigheder på op til 30 km/t. Exceptionelt høje arbejdshastigheder opnås takket være dens høje spredekapacitet på op til 390 kg/min og arbejdsbredder på op til 36 m.

På denne side har vi beskrevet præcisonstilbehøret til ZA-V gødningspredere, dette inkuldere Profis vejeteknologi, mySpreader App, GPS Switch og SmartLearning EasyCheck.

Hør mere!

Vi kontakter dig og hjælper dig videre med dine ønsker.

» Perfekt bomtur

Bommene med et flyvingedesign er både superlette og superstabile og sikrer en lang levetid. Den frithængende bomaffjedring med flere dæmpninger og fjederbeslag giver en ekstremt jævn bomkørsel. Plus: Supersmal transportbredde.

Testspor video

» DUS trykcirkulationssystem

DUS trykcirkulationssystemet giver en ensartet sprøjtemiddelkoncentration ved hver dyse fra begyndelsen til slutningen af ​​påføringen. Der dannes ingen aflejringer, og det er desuden meget nemt at skylle sprøjteledningen med vand.

» Traktorførerhus for optimalt overblik

Rummelig og overskueligt traktorførerhus giver perfekt udsyn hele vejen rundt.

Traktorens førerhus byder på maksimal komfort som følge af lydisolering og individuelle justeringsmuligheder for sæde, ratstamme og armlæn. En optimal kategori 4 filtreret luftkabine forhindrer indtrængning af støv og dampe.

»Intelligent motorstyring

Arbejdet kan udføres i det brændstofeffektive optimale område takket være intelligent motorstyring med ECO-tilstand og Power Mode. Det moderne hydrostatiske enkelthjulstræk muliggør trinløst variable kørehastigheder fra 0 til 50 km/t.

AMAZONE Precision I DAG: Selvkørende sprøjte Pantera

Pantera 4503 selvkørende sprøjte har en tankkapacitet på 4.500 l og fås i bombredder fra 21 m til 40 m. Med trinløs sporviddejustering som standard gør det Pantera til den universelle allrounder, især når den bruges blandt nabogårde. Ved at bruge de forskellige chassistyper giver det Pantera, Pantera-W og Pantera-H mulighed for at opfylde en lang række forskellige applikationer.

AMAZONE AmaSelect

Præcis skift på forageren og på kileformede marker ved at kombinere GPS-Switch automatisk delbreddestyring og AmaSwitch eller AmaSelect enkeltdysestyring.
En reduktion i brugen af ​​plantebeskyttelsesmidler på ca. 5 til 10 % afhængig af forholdene.

AMAZONE Præcisionschassis

Sammen med den hydro-pneumatiske affjedring sikrer tandem-chassiset en fremragende konturfølge og en høj grad af stabilitet, selv ved arbejde i skrånende terræn. Den trinløse justering af sporvidde er monteret som standard og giver fleksibilitet, så Pantera kan bruges til en række forskellige afgrøder og behov.

Pantera 4502 selvkørende sprøjte

AMAZONE tilbyder den selvkørende Pantera 4503 sprøjte med 4500 l tankvolumen i tre chassisversioner. Standardchassiset har en frihøjde på 1,2 m og sporviddejustering fra 1,8 til 2,4 m, og det specielle Pantera-H chassis har ekstra højdejustering og derfor variabel frihøjde fra 1,25 til 1,7 m højde, mens Pantera-W chassiset har fuldautomatisk sporviddejustering fra 2,25 til 3 m.

Se vores Pantera

Kontakt os

Anders Clemmensen

Sælger AMAZONE Øst Danmark
ancl@bronsgroup.com
+45 23 37 59 79

Asbjørn Schultz Andersen

Sælger AMAZONE Vest Danmark
assa@bronsgroup.com
+45 61 44 16 67

Scroll to Top
Scroll til toppen