previous arrow
next arrow
Slider

Catros – En verden af præcision

Catros, Catros⁺, Catros-2 og Catros-2TS kompakte tallerkenharver er perfekte til jordbearbejdning. Ekstraordinært høje hastigheder med høj overfladedækning er mulige takket være deres ekstremt lave trækkraftbehov i arbejdsbredderne fra 3 m til 6 m.

Hør mere!

Vi kontakter dig og hjælper dig videre med dine ønsker.

» Skiveleje med livslang smøring

Skivelejet med to-rækkede vinkelrullelejer er tætnet med en fronttætning. Dette forhindrer pålideligt indtrængen af ​​fremmedlegemer og olielækage. Lejerne er fuldstændig vedligeholdelsesfrie takket være oliebadsfyldningen.

» Disktyper til enhver sag

Et bredt udvalg af fuldt, fint og groft takkede skiver fås, så maskinen kan skræddersyes til applikationen. 3 forskellige skivediametre gør, at maskinen kan skræddersyes endnu mere præcist til arbejdsmiljøet.

» Perfekt konturfølge

Hver konkave skive kan tilpasses individuelt til jordkonturen takket være den individuelle skiveophæng ved hjælp af gummifjederelementer. Disse vedligeholdelsesfrie gummifjederelementer tjener også som overbelastningssikring ved at lade hver enkelt skive bevæge sig opad.

» Trinløs arbejdsdybdejustering

Praktisk og præcis indstilling af arbejdsdybden fra førersædet under alle forhold ved hjælp af den valgfrie hydrauliske dybdejustering.

» Et udvalg af ruller

Et valg af 11 forskellige dybdereguleringsvalser gør det muligt at opnå den ønskede rekonsolidering og smuldring, afhængigt af jordtypen. Slæbeharver fås også til perfekt nivellering.

AMAZONE Den rigtige kombination til enhver applikation!

Endnu mere præcis takket være valgfrit forværktøj – knivvalsen, knusebrættet, halmharven eller hjulsporsudrydderen.

CatrosXL 6003-2TS med knivvalse og halmharve

Halmharven og knivvalsen – nyt forværktøj til AMAZONE kompakttallerkenharverne Catros 03, Catros+ 03 og CatrosXL 03. Dette ekstraudstyr optimerer knusningen og forbedrer fordelingen af ​​afgrøderester og dermed til at fremskynde nedbrydningsprocessen.

https://youtu.be/g3AHNIdH–4

Oversigt over AMAZONE kompakt tallerkenharver

Kompakttallerkenharver er ideel til overfladisk og intensiv blanding af jordbearbejdning. Takket være det ekstremt lave trækkraftbehov i arbejdsbredder på 2,5 til 12 m er ekstremt høje hastigheder kombineret med høje arealydelser mulige. Det er også ekstremt økonomisk i drift på grund af dets muligvis rekordlave brændstofforbrug.

Kontakt os

Anders Clemmensen

Sælger AMAZONE Øst Danmark
ancl@bronsgroup.com
+45 23 37 59 79

Asbjørn Schultz Andersen

Sælger AMAZONE Vest Danmark
assa@bronsgroup.com
+45 61 44 16 67

Scroll to Top
Scroll til toppen