previous arrow
next arrow
Slider

» EDX-TC præcisionsluftsåmaskine

Den bugserede EDX-præcisionsluftsåmaskine er kendetegnet ved brug efter ploven, i mulch eller direkte såning, især ved sin pålidelighed og høje betjeningsvenlighed. EDX er ekstremt effektiv med arbejdshastigheder på op til 15 km/t, arbejdsbredder på 6 m og 9 m og såbeholderstørrelser fra 600 l og 800 l.

Hør mere!

Vi kontakter dig og hjælper dig videre med dine ønsker.

» Stor 800 l såsædsbeholder

De centraliserede, store og lettilgængelige såsædsbeholdere betyder kortere påfyldnings- og opstillingstider og resulterer dermed i en yderligere øget effektivitet.

» ElectricDrive for præcision

De elektriske drev til gødningsdosering og såsædsadskillelse muliggør nem indstilling og ændring af gødning og såmængde.

» Xpress såaggregat

Hver Xpress såenhed er bygget op af flere elementer. Først skærer et V-formet vinklet dobbeltskive-såskær jordoverfladen og skubber eventuelle afgrøderester til side. Dette efterfølges af fureformeren, som former furen og fastgør den langs bunden. Bag fureformeren skydes frøet ned i furen, fanges af opsamlingsvalsen og presses ind. Efterfølgende dækker de multijusterbare Super-V pressehjul såfuren med jord og presser over den dækkede fure.

1. Super-V pressehjul
2. Fangerrulle
3. Skraber til at bære rulle/såskær (valgfrit)
4. Fureformer
5. Bæreruller
6. Dobbeltskivesåskær
7. Dybdereguleringskæde til gødningsskær
8. Hårde gødningsoplukkere
9. Gødningsskær

» Xpress frøopdelings- og placeringssystem

Frøspaltning og frøudlægning foregår hver for sig: Frøet føres aktivt i overtrykssystemet for præcis placering i frøfuren via sektionsanlæg og frørør. Derved kan arbejdshastigheder op til 15 km/t opnås.

» EDX – the world of precision

 

Kontakt os

Anders Clemmensen

Sælger AMAZONE Øst Danmark
ancl@bronsgroup.com
+45 23 37 59 79

Asbjørn Schultz Andersen

Sælger AMAZONE Vest Danmark
assa@bronsgroup.com
+45 61 44 16 67

Scroll to Top
Scroll til toppen