previous arrow
next arrow
Slider

AmaTron 4

Hvorfor ikke håndtere en terminal lige så intuitivt som en tablet eller en smartphone? Med dette i tankerne har AMAZONE udviklet den operatørvenlige AmaTron 4-software, der giver en væsentligt mere smidig arbejdsgang, ikke kun på grund af den rationelle maskindrift, men også til jobstyring.

Dine fordele med AmaTron 4

 • Intuitiv og operatørvenlig i form som tablet
 • Øvelsesorienteret og intelligent menu navigation
 • Højkvalitets aluminiumshus
 • Betjening via berøringsskærm eller softkeys
 • Feltrelateret dokumentation
 • Automatisk fade-out og fade-in af knapperne via en nærhedssensor
 • Lys 8″ multi-touch farveskærm
 • Ergonomisk og praktisk design

Hør mere!

Vi kontakter dig og hjælper dig videre med dine ønsker.

Lær mere om AmaTron 4

Hardware til hårdt arbejde! Robust, pålidelig og ergonomisk

AmaTron 4 ISOBUS-terminalen, der er udviklet internt af AMAZONE, betyder, at behageligt arbejde bliver en selvfølge. Det 8″ lavreflekterende multi-touch farvedisplay giver nem læsning og hurtig indtastning af al den nødvendige information. Intuitiv betjening af funktionerne garanteres til enhver tid enten via de 12 taster eller knapper i touch-displayet. Hurtig navigation mellem de relevante applikationer er også mulig via en af ​​de tre one-touch-taster.

Hardware til ægte arbejde! Robust, behagelig og ergonomisk (2) AmaTron_4_2
1. ISB-Taste (ISOBUS-genvejsknap) tillader deaktivering af alle aktive ISOBUS-redskabsfunktioner.
2. 8” multi-touch farveskærm med 24 bit farvedybde, i 4:3 format, giver god læsbarhed under alle omgivende lysforhold.
3. Tre one-touch-taster muliggør et hurtigt skift mellem menuerne (hjemknap, kortvisning og maskinbetjening).
4. 12 softkeys og 12 berøringsknapper: Efter eget valg kan alle handlinger udføres via berøringsskærmen eller direkte via en af ​​de 12 softkeys. De baggrundsbelyste softkeys giver pålidelig og komfortabel betjening, især på ujævnt underlag.

5. Tilslutningsporte

 • Tilslutning til GPS-signal
 • CANBUS tilslutning
 • TECU-tilslutning til hastighedssensorsignaler
 • Analog videoindgang til kameratilslutning•
 • Ethernet-indgang til fremtidigt servicearbejde
 • Valgfri Wifi og Bluetooth pr. USB
 • To USB 2.0 interfaces
 • Højttaler

6. Lyssensor: Automatisk skift mellem dag- og nattilstande og tilpasning af displayets lysstyrke til de omgivende lysforhold.
7. Nærhedssensor: Ved at nærme sig terminalen vises de 12 berøringsknapper automatisk.
8. Tænd/sluk-knap

Hardware til ægte arbejde! Robust, let og ergonomisk (4) Screens_CMS
Din komfortable og pålidelige assistent
AmaTron 4 operatørterminalen er udviklet med henblik på at opfylde de højeste krav til komfort og maksimal stressaflastning for føreren. Et fingerstryg gør det muligt for operatøren at navigere intuitivt gennem den klart og enkelt strukturerede betjeningsmenu. En frit konfigurerbar statuslinje øverst på skærmen viser de valgte parametre og informationsfaner til enhver tid, uanset hvilken menu eller undermenu du er i.

Takket være hurtigstartmenuen kan ændringer til individuelle indstillinger også foretages på få sekunder, og alle jobdata importeres eller eksporteres.

Nem betjening – mere komfort

Enkel og hurtig navigation

Ved hjælp af App-karrusellen kan enhver ændring mellem individuelle applikationer nemt udføres. Man bladrer ganske enkelt gennem de vigtigste operationelle sider med et swipe. AmaTron 4 tillader oprettelse og brug af ikke bare flere ISOBUS-maskiner, men også ikke-ISOBUS-kompatible maskiner. Redskabsstyringsoversigten viser tydeligt, hvilke aktive traktorer og påmonterede redskaber, der i øjeblikket er tilsluttet.

Touch eller softkey

AmaTron 4 kan efter eget valg betjenes via dens 12 taster eller dens 12 knapper. For nemheds skyld vises knapperne automatisk i højre side af skærmen, så snart nærhedssensoren registrerer, at din hånd nærmer sig. I kortvisningen kan maskinen betjenes via trykknapperne eller via softkeys.

1. Automatisk visning af knapperne i højre side af skærmen via nærhedssensoren
2. Automatisk skjulning af knapperne for optimal udnyttelse af hele displayområdet

MiniView – alt på et øjeblik

De vigtigste maskinoplysninger vises tydeligt nederst på skærmen i MiniView-displayet, selv når du er i kortvisningen. MiniView-skærmen kan fades ind eller ud efter behov, for optimalt at udnytte hele arealet af 8″ multi-touch-farveskærmen.

1. Maskindrift i kortvisningen
2. MiniView-displayet med alle vigtige parametre kan fades ind eller ud med et enkelt tryk

Du bestemmer!

Statuslinjen øverst på skærmen er synlig på alle niveauer og kan konfigureres fuldt ud efter ens egne ideer. Bestem selv, hvilke parametre og indstillinger der er vigtige for dig, og træk dem derefter ind i statuslinjen.

1. Forskellige oplysninger, såsom klokkeslæt, GPS-status eller lysbjælke, kan placeres i statuslinjen.

Maskindrift (UT, Universal Terminal) i dag- og nattilstand

Op og klar dag eller nat
Takket være lyssensoren, der er integreret som standard, tilpasser AmaTron 4 konstant sin displaybelysning til de omgivende lysforhold. Så en ugunstig displaylysstyrke, for eksempel i tusmørke, hører fortiden til. Automatisk skift mellem dag- og nattilstand letter også den nemme håndtering.

Hurtig start menu

Takket være hurtigstartmenuen kan jobdata hurtigt og enkelt importeres og eksporteres (som en ISO-XML- eller pdf-fil). Hjælpevinduer med tip og tips om brug og konfiguration af terminalen kan også tilgås. Derudover kan praktiske indstillinger, såsom AUX-N-layout, lysstyrken eller lydstyrken, ændres på få sekunder.

1. Hurtig startmenuen gør det muligt at foretage ændringer i individuelle terminalindstillinger inden for få sekunder.
2. Hurtig import og eksport af jobdata.

Software til præcist arbejde

For at opfylde alle krav tilbyder AMAZONE forskellige gebyrbaserede softwarelicenser til AmaTron 4. GPS-Switch basic eller GPS-Switch pro, GPS-Track og AmaCam-applikationerne er allerede forudinstalleret, hvilket betyder, at der ikke kræves yderligere software. De kan testes gratis i op til 50 timer (AmaCam 10 timer). Du bestemmer efterfølgende, om du vil aktivere licensen permanent. GPS-Maps&Doc-funktionen er inkluderet i AmaTron 4 som standard og låses op gratis.

 

Anvendelse ved såning: Positionsafhængig, automatisk tænd/sluk-kontakt for nøjagtig placering af frøet

GPS-switch grundlæggende

GPS-Switch automatisk forager- og delbreddespærre er en GPS-baseret, fuldautomatisk forager- og delbreddespærre for gødningsspredere, plantebeskyttelsessprøjter og såmaskiner. Når et felt er blevet oprettet, eller hvis grænsen er kendt, kan føreren i automatisk tilstand fuldt ud koncentrere sig om at kontrollere køretøjet. GPS-Switch grundlæggende har det fulde funktionelle omfang af ISOBUS TC-SC (Task Controller Section Control). Betjeningsterminalen er udstyret med GPS-Switch basic og tilbyder op til 16 delbredder. Yderligere anvendelser er også mulige med GPS-Switch basic, som f.eks. automatisk bomsænkning med AMAZONE plantebeskyttelsessprøjter eller skabelsen af ​​en virtuel forager, som er yderst fordelagtig ved såning.

1. Virtuel forager
2. Mark- og anvendelseskort for forskellige frømængder muligt
3. Bearbejdet område
4. Cataya slukker automatisk præcist

 

Software-Lizenzen für präzises Arbeiten (3) GPS_Switch_pro
GPS-Switch pro

Op til 128 delbredde sektioner er mulige med GPS-Switch pro, som er baseret på GPS-Switch basic. Meget små 50 cm delbredde sektioner kan derfor skiftes ved sprøjtning med individuel dysestyring. Udover en auto-zoom-funktion, når man nærmer sig forageren, er der også mulighed for at markere forhindringer, for eksempel pyloner eller vandhuller, og modtage advarsler, når man nærmer sig dem.

 

Software-Lizenzen für präzises Arbeiten (4) 20200610_091143_Screenshot_Amatron4_SCREEN
Behandling af ansøgningskort for delareal, stedspecifik dyrkning tilpasset efter behov.

GPS-kort og dok

GPS-Maps&Doc tilbyder feltrelateret og geo-refereret dokumentation via Task Controller. Planlagte ISO-XML-job kan behandles eller oprettes med Task Controller. Du kan begynde at arbejde med det samme og senere beslutte, om dataene skal gemmes eller ej. Applikationskort kan behandles i ISO-XML- eller Shape-filformatet. Efter arbejdet er afsluttet, kan opgaverne eksporteres i ISO-XML eller pdf-format via en USB-stick til dokumentation. Derudover kan ISO-XML-job nemt udveksles mellem terminalen og landbrugssoftwareapplikationen via agrirouter og myAmaRouter-appen. For at lette orienteringen vises inaktive markgrænser i kortvisningen, og felter genkendes automatisk ved indflyvning. Aktivér med et klik, og så er du i gang!

Software-Lizenzen für präzises Arbeiten (5) Catros-plus-8003-2TX-Super_Case_d0_kw_iDJI_0075_d2_180503
Takket være GPS-sporet har føreren altid overblik over marken. Den parallelle styrehjælp hjælper dig med at slappe af og holde dig sikkert på sporet.

GPS-spor

GPS-Track parallelstyrehjælpen gør orienteringen i marken betydeligt lettere, især på græsarealer. Den har både A-B-linje- og konturlinjekørselstilstande. Hjulerne er tydeligt nummererede. Afvigelse fra den ideelle linje vises grafisk på displayet. Klare styreanbefalinger via den integrerede lysbjælke i statuslinjen holder dig på sporet. Den nøjagtige afstand til den næste sporlinje vises også – for ideel orientering, som f.eks. for at finde den rigtige majsrække. Ydermere indikeres den aktuelle kørsel af ISOBUS-køresporsstyringen til såmaskiner, hvilket betyder, at et kørespor automatisk kan skiftes i henhold til den i maskinen indstillede køresporsrytme (ISOBUS-køresporsstyring Niveau 1). Udover de velkendte systemer som spormarkører eller skift via arbejdspositionssensoren, giver AmaTron 4 derfor en yderst behagelig mulighed for køresporsstyring.

 

Software-Lizenzen für präzises Arbeiten (6) AMATRON4-Screen04_d2_181218
AmaCam

AmaCam

Takket være softwarelicensen kan AmaCam automatisk tænde et valgfrit bakkamera ved bakning. Dette undgår besværligt omskiftning og hjælper med at undgå farlige situationer bag maskinen.

AmaTron Connect – Nye måder til komfortabel netværksdrift

Med AmaTron Connect giver AMAZONE en digital grænseflade til en smartphone eller tablet. Den mobile enhed og AmaTron 4 er simpelthen forbundet som et hotspot. AmaTron Connect muliggør brug af AmaTron Twin-appen samt dataudveksling via agrirouter og myAmaRouter-appen.

 

AmaTron Twin App – Klar skærmforbedring

AmaTron Twin App tilbyder chaufføren endnu mere komfort i arbejdet, da GPS-funktioner i markvisningen også kan betjenes via en mobil enhed (f.eks. tablet) parallelt med maskinbetjening i AmaTron 4.

 

AmaTron Connect (2) Display_iPad_ATT_UX01_Teilbreitenschaltung_Nachtmodus

Fordele ved AmaTron Twin skærmforbedring:

 • Brug af en eksisterende mobilenhed
 • Større klarhed – alle applikationer i sigte
 • Komfortabel styring af GPS-funktioner i feltvisningen parallelt via den mobile enhed
 • Klar, autentisk repræsentation af arbejdsmaskinen og dens delbreddesektioner

AmaTron Connect (3) NextFarming

Ukompliceret dataoverførsel. Gennemsigtig og sikker!

myAmaRouter App – Til online overførsel af data mellem AmaTron 4 og agrirouter
MyAmaRouter-appen gør det muligt at udveksle data mellem AmaTron 4 ISOBUS-terminalen og agrirouteren, den producentuafhængige dataudvekslingsplatform. Hvis en AMAZONE-maskine skal bruges til at udføre en opgave med jobdata (f.eks. applikationskort), kan dataene nemt overføres fra et Farm Management Information System (FMIS) til AmaTron 4 via agrirouter og myAmaRouter-appen. Efter arbejdet er afsluttet, kan opgaven sendes tilbage og er tilgængelig for dokumentation i en landbrugssoftwareapplikation.

Enkel dataudveksling mellem AmaTron 4 ISOBUS-terminalen og den producentuafhængige agrirouter-dataudvekslingsplatform
Nem og hurtig overførsel af job- og opgavedata uden behov for en USB-stick
Mere fleksibilitet til dataudveksling og dokumentation

Mulighederne inden for gødningsspreder med AmaTron 4

 • ISOBUS maskinaktivering
 • GPS-Switch basic og GPS-Switch pro – til den automatiske forager- og delbreddeslukning af gødningssprederen
 • DynamicSpread (med GPS-Switch pro) til dynamisk delbreddekontrol med op til 128 delbreddeafsnit
 • GPS-Maps&Doc – med den integrerede Task Controller til automatisk dokumentation af jobrelaterede data
 • GPS-Maps&Doc – forskellige påføringshastigheder på både venstre og højre side for delområde, stedspecifik applikation
 • GPS-Track – visuel parallel vejledning for mindre belastning af føreren
 • Parabolsk delbreddesektionskontrol og HeadlandControl til optimering af gødningsfordelingen på forageren

Dine muligheder inden for såteknologi

 • ISOBUS maskinaktivering
 • GPS-Switch basic – automatisk tænd/sluk-kontakt på forageren og automatisk halvsideslukning
 • GPS-Switch basic med AutoPoint – for optimale koblingstider på forageren
 • GPS-Switch basic – virtuel foragersimulering
 • GPS-Track med ISOBUS køresporskontrol (Niveau 1) – automatisk skift af kørespor for mindre belastning af føreren
 • GPS-Maps&Doc – med den integrerede Task Controller til automatisk dokumentation af jobrelaterede data
 • GPS-Maps&Doc – multi-bin-funktion til uafhængig kontrol af påføringsmængderne af flere materialer via applikationskort

Dine muligheder indenfor plantepleje

 • ISOBUS maskinaktivering
 • GPS-Switch basic og GPS-Switch pro – automatisk delbreddekontrol for maksimal præcision
 • GPS-Switch basic – automatisk bomsænkning før tilkobling af dyserne
 • GPS-Switch pro – præcis skift i 50 cm delbredde sektioner
 • GPS-Maps&Doc – med den integrerede Task Controller til automatisk dokumentation af jobrelaterede data
 • GPS-Maps&Doc – delområde, stedspecifik applikation til effektiv brug af driftsressourcer
 • GPS-Track – visuel parallel vejledning for mindre belastning af føreren

Dine muligheder for jordbearbejdning

 • Delareal, stedspecifik udbringning af gødning og/eller frø på kun én gang
 • GPS-Maps&Doc – med den integrerede Task Controller til automatisk dokumentation af jobrelaterede data
 • GPS-Track – visuel parallel vejledning til at minimere overlapninger og fejl

Kontakt os

Anders Clemmensen

Sælger AMAZONE Øst Danmark
ancl@bronsgroup.com
+45 23 37 59 79

Asbjørn Schultz Andersen

Sælger AMAZONE Vest Danmark
assa@bronsgroup.com
+45 61 44 16 67

Scroll to Top
Scroll til toppen