previous arrow
next arrow
Slider

Cataya – En verden af præcision

Cataya harvemonteret konventionelle såmaskine er den perfekte maskine til enkelt-pass pløjning og -såning og mulchsåning i kombination med KE rotorharven, KX/KG rotorharven eller den CombiDisc monterede kompakt tallerkenharve. Cataya imponerer med sine arbejdsbredder på 3 m og 4 m og tankstørrelser fra 650 l til 1.730 l, især med hensyn til præcision og bekvemmelighed.

Hør mere!

Vi kontakter dig og hjælper dig videre med dine ønsker.

» ElectricDrive

Det elektriske drev giver enkel kalibrering med et tryk på en knap. Automatisk mængdejustering via et applikationskort for delareal, stedspecifik såning er ekstremt let med dette drev. Kombineret med GPS-switchen tænder og slukker maskinen automatisk på forageren og på kileformede marker.

» Præcis målesystem

Præcis doseringssystemet garanterer en præcis udbringningsmængde for forskellige frøtyper – fejlen er mindre end 1%. Enkel skift mellem fint og normalt såsæd udføres via lukkerskyderen uden brug af værktøj.

» TwinTeC dobbeltskiveskærsystem

Præcis overholdelse af den ønskede sådybde via det parallelførte TwinTeC skær med dybdeføringsrulle. Harven på skæret eller Exact-harven giver så en dækning af fin jord – perfekte spireforhold.

» Kilering rulle med matrix dækprofil

Kileringvalsen giver genkonsolidering i strimler og garanterer derved perfekt jordkontakt for frøet i det konsoliderede område og fremragende jordånding og vandforsyning i det løse område.

AMAZONE Precision I DAG: Cataya harvemonteret konventionel såmaskine

AMAZONE SmartCenter fra Cataya Super

Såmaskinen kan hurtigt konfigureres og kalibreres centralt fra venstre side.

Cataya 3000 Superharvemonteret såmaskine

Den nye konventionelle såmaskinekombination består af enten en KE rotorharve eller KX/KG rotorharve sammen med Cataya 3000 Super harvemonteret såmaskine.
Cataya konventionelle såmaskinekombination er den ideelle maskine til pløjning og -såning i én gang og mulchsåning til professionel landbrugsbrug med en 3 m arbejdsbredde, 830 l såsædsbeholder og en valgfri 440 l beholderforlængelse.

Se vores Cataya

Kontakt os

Anders Clemmensen

Sælger AMAZONE Øst Danmark
ancl@bronsgroup.com
+45 23 37 59 79

Asbjørn Schultz Andersen

Sælger AMAZONE Vest Danmark
assa@bronsgroup.com
+45 61 44 16 67

Scroll to Top
Scroll til toppen