previous arrow
next arrow
Slider

UX – En verden af præcision

UX Super bugseret sprøjte med tankkapaciteter på 4.200, 5.200 og 6.200 liter er frem for alt kendetegnet ved et yderst brugervenligt betjeningskoncept. Super-L2 sprøjtebommen skiller sig ud med arbejdsbredder fra 21 til 40 m og førsteklasses bomføring.

Hør mere!

Vi kontakter dig og hjælper dig videre med dine ønsker.

» Betjening med maksimal bekvemmelighed

Betjening kan gøres endnu nemmere med den store 7″ touchskærm i Comfort-Pack plus. I dette tilfælde skal der kun vælges funktionen for at aktivere de respektive ventiler automatisk.
Højtydende 60 l induktionsskål
Kontinuerlig indvendig rengøring i kombination med skyllevandspumpe

»Perfekt bomtur og DistanceControl

Bommene med et flyvingedesign er både superlette og superstabile og sikrer en lang levetid. Den frithængende bomaffjedring med flere dæmpninger og fjederbeslag giver en ekstremt jævn bomkørsel. Plus: Supersmal transportbredde.

Testspor video

» Automatisk bomføring med ContourControl

Præcisionen af ​​føringen kan øges yderligere ved meget brede bomme og bakket terræn ved hjælp af den aktive ContourControl bomføring i forbindelse med den aktive vibrationsdæmpning SwingStop.

» DUS trykcirkulationssystem

DUS trykcirkulationssystemet giver en ensartet sprøjtemiddelkoncentration ved hver dyse fra begyndelsen til slutningen af ​​påføringen. Der dannes ingen aflejringer, og det er desuden meget nemt at skylle sprøjteledningen med vand.

» Akseldrejestyring med AutoTrail

Til præcis sporing af traktoren. Også i kuperet terræn takket være modstyring på skråninger. Styrevinkel op til 28 grader.

AMAZONE Precision I DAG: Bugseret sprøjte UX

AMAZONE AmaSelect

Præcis skift på forageren og på kileformede marker ved at kombinere GPS-Switch automatisk delbreddestyring og AmaSwitch eller AmaSelect enkeltdysestyring.
En reduktion i brugen af ​​plantebeskyttelsesmidler på ca. 5 til 10 % afhængig af forholdene.

UX 01 Super bugseret sprøjte

UX Super bugseret sprøjte med en tankkapacitet på 4.200 l, 5.200 l og 6.200 l er særligt kendetegnet ved sin velindrettede førerplads. Super-L2 bommen imponerer med sine arbejdsbredder på 21 til 40 m og et bomføringssystem i topklasse. Takket være de omfattende specifikationsmuligheder garanterer UX Super bugseret sprøjte maksimal ydeevne med maksimal slagkraft.

Kontakt os

Anders Clemmensen

Sælger AMAZONE Øst Danmark
ancl@bronsgroup.com
+45 23 37 59 79

Asbjørn Schultz Andersen

Sælger AMAZONE Vest Danmark
assa@bronsgroup.com
+45 61 44 16 67

Scroll to Top
Scroll til toppen