previous arrow
next arrow
Slider

ZG-TS – En verden af præcision

Den nye bugserede spreder ZG-TS 01 med beholderkapacitet på 7.500 l eller 10.000 l muliggør endnu højere arbejdshastigheder med arbejdsbredder på op til 54 m og arbejdshastigheder på op til 30 km/t. Det integrerede AutoTS grænsespredesystem og GPS-Switch automatisk delbreddesektionsstyring med op til 128 delbreddesektioner giver meget præcise sprederesultater.

Hør mere!

Vi kontakter dig og hjælper dig videre med dine ønsker.

» AutoTS grænsespredningssystem

De forskellige grænsespredningsteknikker – side-, grænse- og vandløbsspredning – kan nemt aktiveres fra førerhuset uafhængigt til hver side via terminalen ved hjælp af det AutoTS skive-integrerede grænsespredningssystem.

» Profis vejeteknologi med hældningssensor

Præcis overvågning og kontrol af påføringsmængden ved hjælp af 200 Hz vejeteknologien og hældningssensoren. Ingen kalibrering. Indtast blot spredemængden og kør afsted med perfekt overvågning af tankniveauet til enhver tid.

» TS spredeenhed med justering af leveringssystem

Perfektion i hver komponent, ligesom urværk

  • Høj kasteafstand, dobbelt overlap selv ved 36 m
  • Integreret grænsespredningssystem
  • Høje påføringsmængder (op til 10,8 kg/s eller 650 kg/min)
  • Elektrisk røreværk med individuelle gødningsbeskyttende røreværker med langsom hastighed med 60 o/min omrøringskontrol

» DynamicSpread dynamisk delbredde sektionskontrol

Den automatiske delbreddesektionsstyring med op til 128 delbreddesektioner i form af et nyreformet mønster garanterer præcis kobling på kileformede marker og på forageren. Udvendige delbredder kan også styres. Mere…

» Akselstyring

Sporsikker følgning af sprederen via akselstyring med en styrevinkel på op til 28°.

» mySpreader-App:

Den første alt-i-en pakke, der indeholder FertiliserService App, EasyCheck App og EasyMix App til blandet gødning til perfekt sprederjustering.

» ArgusTwin

Permanent overvågning og optimering af sidefordelingen for hver spredeskive via i alt 14 radarsensorer. Effekten af ​​svingende gødningsegenskaber kompenseres automatisk for, og der skabes et spredningsmønster med nøjagtig sidefordeling. Mere…

AMAZONE WindControl

Ifølge prof. Dr. Karl Wild fra University of Applied Sciences, Dresden, gør WindControl det muligt at konstant overvåge vindens indflydelse på spredningsmønsteret og automatisk kompensere for det ved hjælp af vindsensor. Det betyder, at der kan skabes et optimalt spredningsmønster, selv under udfordrende vindforhold.

ZG-TS 01 bugserede spredere

AMAZONE sætter nye standarder for bugseret gødskning med de nye ZG-TS 7501 og 10001 modeller med beholderkapaciteter på 7.500 l og 10.000 l. Med det unikke ProfisPro vejesystem

AMAZONE Unimog ZG-TS 7501 Lastbil

ZG-TS og ZG-B bugserede spredere er den ideelle løsning til entreprenører og gårde, som skal tilbagelægge store afstande mellem mark og gård. Ved at bruge ZG-TS og ZG-B på et transporterende køretøj kan selv store transportafstande klares, betydeligt hurtigere og med mindre brændstofforbrug. Derudover kan spredere på transporterende køretøjer bruges med større frihøjde og sporvidder, så anvendelsesområdet øges.

Se vores ZG-TS

Kontakt os

Anders Clemmensen

Sælger AMAZONE Øst Danmark
ancl@bronsgroup.com
+45 23 37 59 79

Asbjørn Schultz Andersen

Sælger AMAZONE Vest Danmark
assa@bronsgroup.com
+45 61 44 16 67

Scroll to Top
Scroll til toppen