previous arrow
next arrow
Slider

Den monterede såmaskinekombination Avant 02 med arbejdsbredder fra 3 til 6 m og den FTender-monterede fronttragt er den ideelle maskine til entreprenører og større gårde, hvor både konventionel såning og muldsåning udføres i marken. Vægtfordelingen af den monterede frontbeholder med frø foran og rotorkultivatoren med såskinne bagtil sikrer en optimal fordeling af akseltryk.

Hør mere!

Vi kontakter dig og hjælper dig videre med dine ønsker.

Dine fordele

 • Optimal ballast af traktorens for- og bagaksler
 • Høj manøvredygtighed og i arbejdsbredder på op til 6 m
 • Optimal synlighed af dyrkningssystemet og såskinnen
 • FTender monteret fronttank til universel brug ved såning og jordbearbejdning
 • Enkel kalibrering via TwinTerminal
 • Solodrift af rotorharven eller rotorharven mulig, da såskinnen og det PTO-drevne jordbearbejdningssystem let kan adskilles
 • Enkel og central justering af dybden på dobbeltskiveskæret
 • ISOBUS-styring af den FTender-monterede fronttank og Avant-såskinnen
 • Transporthjul til Avant 6002-2 såkombinationen sikrer sikker og komfortabel vejtransport

AMAZONE Avant 02 kombination med FTender 1600 fronttank

» SmartControl

SmartControl afstrygerfingerjusteringen genjusterer automatisk afstrygerfingerpositionen efter behov, hvilket betyder, at den til enhver tid er skræddersyet til frøet, og fejl eller fordoblinger undgås.

» ElectricDrive til delareal, stedspecifikt arbejde

Det elektriske drev af frøsinglingssystemet giver en høj grad af præcision. Udbringningsmængden af ​​såsæd og gødning kan derfor automatisk tilpasses forholdene ved hjælp af udbringningskort. Praktisk kalibrering med et tryk på en knap er også mulig.

» PreTeC skærsystem

Kombinationen af ​​dobbelt skiveskær og fureformer sikrer præcis frøplacering i en perfekt ryddet og forkonsolideret frø. Opsamlingsvalsen presser kornet ind i sårækken for optimal placering med fremragende jordkontakt, inden den lukkede sårække bliver fuldstændig rekonsolideret af presserullerne.

frontbehaelter-bis-2-000-l-behaeltervolumen-1-avant-0043a

Frontbeholder med op til 2.000 l kapacitet

Med eller uden selvstyrende pakker

lenkbare-frontreifenpacker-jpg

FPS forsåsædsbeholder med frontdækpakker

Den forreste dækpakker giver yderligere rekonsolidering af det område, der er tilbage mellem traktorens hjul. Med sin selvstyrende pakker er det ganske enkelt muligt at køre rundt i sving.

avant-anbaurahmen-rdax-170x127-jpg

FRS forsåsædsbeholder med frontmonteringsramme

Når det er specificeret uden dækpakkeren, bæres FRS frontsåsædsbeholderen på traktorens frontliftsystem. Om nødvendigt kan yderligere ballastvægte også tilføjes til den forreste beholder.

behaelter-hecksicht-jpg

Frit udsyn foran og bagfra

Den frontmonterede såsædsbeholder er designet til at være bred og lav for ikke at hindre førerens udsyn. Det samme gælder udsynet bagud, hvor manglen på en såbeholder giver et overskueligt udsyn til de bagmonterede redskaber.

avant-strassentransport-rdax-170x81-jpg

Kompakt på vejen

Ved transport på offentlig vej kan den bagmonterede kombination hydraulisk foldes sammen til en transportbredde på mindre end 3 m og en transporthøjde på mindre end 3,7 m.

kamerasystem-rdax-170x101-jpg

Valgfrit kamerasystem

I vanskelige køresituationer giver kamerasystemet (ekstraudstyr) på fronttanken og på den bagerste kombination øget sikkerhed hele vejen rundt. Den høje opløsning, antirefleksskærm er baggrundsbelyst og kan også vise to kameraer på én gang.

optimale-gewichtsveteilung-rdax-170x79-jpg

Nøjagtig måledrift

Enkel justering og behagelig kalibrering På det præcise, mekaniske doseringsdrev sikrer stjernehjulet i forbindelse med Vario gearkassen en ensartet kørsel af doseringsenheden på såbeholderen.

Tilgængelig som ekstraudstyr: elektrisk justering af frømængde via AmaTron 3.

Tømningen af ​​frøet i beholderen sker hurtigt og enkelt via den hurtige tømningsanordning, som er let tilgængelig og monteret på beholderen.

For at tømme eventuelle restmængder åbnes en rude, og beholderens indhold tømmes i den store kalibreringsbakke.

Såsædsdoseringssystemets kassetter kan nemt udskiftes. Dette muliggør en præcis og skånsom dosering af alle frøtyper og frømængder med fremragende fordeling langs rækken selv ved høje kørehastigheder.

Som ekstraudstyr kan Avant-doseringsdrevet reguleres elektrisk via AmaTron 3. I forbindelse med det elektriske drev er kalibreringen behagelig og fuldautomatisk. Det elektriske drev byder også på yderligere funktioner, som f.eks. fordosering af såsæd i markhjørner og stigning og reduktion af såsædsmængden under drift.

frontbehaelter-bis-2-000-l-behaeltervolumen-1-avant-0043a

Optimal vægtfordeling

Forreste tragt- og bagkombination monteres på traktoren på få minutter og uden værktøj. Sårørene er monteret ned langs siden af ​​traktoren via holdere, der kan forblive der, selv når Avant er blevet afmonteret. Ved hjælp af over-center-spærrer forbindes sårørene til fontbeholderen og den bagerste kombination hurtigt. Den forreste tragt er koblet til traktorens frontlift, og de hydrauliske koblinger sættes i traktoren. Samme procedure udføres for bagenden: Rotorkultivatoren monteres på trækstangsarmene, topstangsarmen tilsluttes, og hydraulikslangerne sættes i. Det efterlader blot datakablet, der skal monteres på AmaTron 3 og såningen operationen kan starte.

Doseringskassetter til enhver type frø

Specielle doseringskassetter til forskellige udbringningsmængder leverer præcist og skånsomt frøet op til fordelerhovedet. De tre doseringskassetter, der leveres som standard, dækker op til 95 % af alle frø. Andre doseringskassetter, f.eks. til majs eller specialafgrøder, er også tilgængelige.

De udskiftelige doseringskassetter er velegnede til følgende påføringsmængder: fine frø (ca. < 15 kg/ha), mellemstore frø (ca. < 140 kg/ha), normale frø (ca. > 140 kg/ha).

Doseringskassetter til forskellige frøtyper

 1. 7,5 ccm: f.eks. for raps
 2. 210 ccm: f.eks. til byg, rug, hvede
 3. 600 ccm: f.eks. til spelt, havre, hvede

Valgfri doseringskassetter

 1. 20 ccm: f.eks. til lucerne, sennep, stubroer
 2. 120 ccm: f.eks. til grøngødning, majs og solsikker
 3. 700 ccm: f.eks. til bønner, ærter, soja, gødning, grøngødning, majs, solsikker
geblaese-jpg

Hydraulisk blæserdrev

En energieffektiv hydraulisk motor driver blæseren til udbringning af frø. Moderne traktorer er udstyret med tilstrækkelige hydrauliske ventiler, som uafhængigt af motoromdrejningstallet giver et konstant olieflow og dermed opfylder alle parametre for hydraulisk kørsel.

Den nye højtydende blæser er kendetegnet ved sit lave oliebehov på kun 25 l/min ved 3.500 o/min og minimal støjemission.

variable-fahrgassenschaltung-rdax-170x134-jpg

Variabel køresporsstyring

To fordelerhoveder er installeret i 6 m Avant. 2 x 6 frørækker pr. kørespor kan lukkes. Så ved en skærafstand på 12,5 cm kan der skabes 87,5 cm brede hjulspor.

På 4 m og 5 m Avant anvendes kun ét fordelerhoved. 2 x 4 frørækker kan lukkes af i én kørespor med dette fordelerhoved. Dette resulterer i et hjulspor på 62,5 cm.

På denne måde tager AMAZONE hensyn til kravene fra bredere og bredere dæk til landbrugstraktoren.

klarsichtverteilerkopf-rdax-170x153-jpg

Gennemsigtigt fordelerhoved

Det gennemsigte fordelerhoved bruges til overvågning af såsædsflowet. Den er derfor placeret uden for såsædsbeholderen med fuldt udsyn for operatøren.

Ved anlæggelse af kørespor reduceres mængden af frø tilsvarende af den elektriske doseringsanordning. Frøtilførslen til køresporsskærene afbrydes, så snart elmotoren lukker de relevante sårør i fordelerhovedet.

saatleitungsueberwachung-1-saatleitungsu-berwachung-001-d1-190201

Såslangsovervågning

Et andet nyttigt system til at hjælpe føreren er den valgfrit tilgængelige sårørsovervågning, som straks registrerer eventuelle blokeringer nede ved skæret og i røret. Lige bag fordelerhovedet overvåger sensorer frøflowet i frørørene. Forkert omskiftning af køresporsrytmen registreres automatisk af systemet. Især på lange arbejdsdage er overvågningen en elegant løsning, der hjælper med at holde øje med arbejdsydelsen.

Såning efter ploven eller muldsåning med pneumatiske såmaskinekombinationer

Muldsåning muliggjort!

AMAZONE-såmaskinekombinationer har bevist sig i hundrede tusinde både for omkostningsbesparende muldsåning og også ved konventionel såning efter ploven. Ved muldsåning anbefales kombinationen af rotorkultivator, kileringsvalse og såskinne med RoTeC Control skiveskær. Rotorkultivatoren løsner selv hårdt pakket jord og bevarer sin arbejdsdybde takket være tænderne “på greb”. Halmen indarbejdes samtidigt. Takket være de store afstande mellem tænderne og truget kan halm-jord-blandingen passere gennem maskinen over tænderne uden problemer. Følgende nivelleringsbræt nivellerer eventuelle kamme og furer. Kileringvalsen genkonsoliderer jorden i strimler, så en tredjedel af jorden genkonsolideres, mens to tredjedele af overfladen forbliver løs. RoTeC Control-skærene placerer så såsæden præcist i de genkonsoliderede strimler.

 1. KG rotorkultivator med “on-grip” tænder
 2. Nivelleringsbræt
 3. KW kileringsvalse
 4. RoTeC Kontrolskær
 5. Præcisionsharve

Funktionsprincip for den aktive såkombination

Halmindarbejdelse, klargøring af såbed og såning i én gang Selv i meget tørt vejr trækkes kapillærvandet tilbage til frøplanten.

Säkombination (2) Boden Regen_mPfeile_ISO
Regn fra kraftige regnskyl løber simpelthen ud i de udrullede, løse områder.

Säkombination (3) Boden Gasaustausch_ISO
Gasudveksling i den løse jord – rødderne kan ånde.

 1. Præcisionsstrigle
 2. RoTeC
 3. Kontrolskær
 4. Kileringvalse
 5. Nivelleringsbræt
 6. Rotorkultivatorer

Den rigtige arbejdsbredde til traktorer af enhver effekt

Rotorkultivatoren i 4 m, 5 m og 6 m arbejdsbredder foldes hydraulisk ned til 3 m transportbredde og er velegnet til traktorer op til 265 kW (360 hk).

Især i situationer, hvor bedriften overlapper hinanden, eller under hyppigt skiftende driftsforhold, justeres den korrekte tandrotationshastighed hurtigt ved at vælge det rigtige gear. Dette sikrer den optimale kvalitet af arbejdet under alle forhold.

Det veloplagte, kompakte design af disse ekstremt robuste sammenklappelige rotorkultivatorer gør dem perfekt i stand til høje ydelser, selv på mindre marker.

Hovedgearkassen på den sammenklappelige rotorkultivator er udstyret med et 2-trins håndtagsskifte til hurtig justering af tændernes omdrejningstal til forskellig jord og arbejdsintensitet.

versetzte-zinkenanordnung-1-kg-6001-2-007-d1-140320

Forskudt tændelayout garanterer jævn gang

Med AMAZONE rotorkultivatorer er tænderne anbragt i en bestemt forskudt position i forhold til hinanden. Dette garanterer en jævn smuldring af jorden og en mere jævn kørsel af maskinen. Derved forhindres hændelser med vibrationer og spidsbelastning. Maskinerne belastes mindre, og kraft- og brændstofbehovet reduceres.

 • 10 værktøjsholdere i 3 m arbejdsbredde giver dig mere fri plads, mere robusthed og bedre gennemløb
 1. AMAZONE: 10 tandholdere
 2. Til sammenligning: Andre rotorharver: 12 tandholdere

Den “ekstreme” stenprøvebane

Alle AMAZONE jordbearbejdningsredskaber udsættes for ekstreme belastninger og testes løbende på stentorturbanen. Dette er ikke kun tilfældet for nyudviklede maskiner, men også som en del af serieproduktionsovervågning, hvilket betyder, at de er godt forberedte til den ekstremt brede vifte af driftsforhold, der opstår, når de er i brug. Dette sikrer, at du får den maksimale pålidelighed med alle AMAZONE rotorharver og rotorkultivatorer.

Long-Life-Drive

Til alle rotorharver Kvalitet i systemet Long-Life-Drive er det optimerede drivsystem til alle AMAZONE rotorharver, der sikrer en forlænget levetid, maksimal jævn gang og høj gensalgsværdi. Tandhjul og lejer kører i et enkelt oliebad og er derfor vedligeholdelsesfrie – der er ingen smørenipler.

 1. Robust gearkasse
 2. Stærkt hærdede cylindriske tandhjul med stort tænders kontaktareal
 3. Præcis afstand mellem alle lejesæder for maksimal jævn kørsel
 4. Kraftige koniske rullelejer med stor afstand mellem monteringspunkter
 5. Stor afstand mellem værktøjsholder og glat trugbase for blokeringsfri såning af mulch og optimal gennemgang
 6. Dobbelttætningssystem med kassettetætningsring mod olietab og labyrinttætning mod indtrængning af plantefibre og snavs
 7. Tandholdere og aksel smedet af ét stykke og med stor akseldiameter, KE rotorharve ∅ = 45 mm/KG og KX rotorkultivator ∅ = 60 mm
 8. Quick + Safe System med en værktøjsfri tandskifteløsning og integreret stensikkerhedsbeskyttelse

Sammenklappelig rotorkultivator i 4 m, 5 m eller 6 m arbejdsbredder

Fordelene:

 • Hurtige omskiftningstider mellem de enkelte marker øger rentabiliteten yderligere.
 • Transport fra den ene mark til den næste foregår hurtigt og enkelt: Bare klap op hydraulisk, kør videre til den næste mark, fold ud og start arbejdet!

“Under vores korte test viste KG rotorkultivatoren sig at være et rigtigt ‘småkagemonster’. Og takket være den nye drivlinje kan den nye KG 6001-2 nu endda klare traktorkapaciteter på op til 360 HK.” (“profi” 8-2013 · Testrapport AMAZONE KG 6001-2 rotorkultivator)

quick-system-1-zinkenwechsel-arm-lang-orange-110926

Quick-System

Tine-hurtigskifte-system

Tænderne skubbes ganske enkelt ind i fatningerne på tændeholderen og sikres med en ringstift. Der er ingen nemmere og hurtigere måde. Der er ingen tandfastgørelsesbolte, der kræver efterspænding. Selv at konvertere tanddrift fra “på-greb” til slæbende tilstand er hurtig og enkel. Tænderne, som er smedet af specialhærdet stål, er elastiske og slidstærke.

Safe-System Integreret stenbeskyttelse

Det fjedrende tandfastgørelsessystem gør, at tænderne giver efter, når der stødes på sten. Tænderne er fastspændt i holderen i midten af tændeholderen. Stiften bliver bredere mod ydersiden, så den vandrette del af tanden kan vrides ud af position, mens den forbliver affjedret. Meget af stødet absorberes, når spidsen af tænderne rammer en sten. Dette tandfastgørelsessystem sikrer sikker drift i stenet jord og gør det muligt at bruge tænderne på både KX og KG i “on-grip”-tilstand.

Frødækning med Exact-harven eller med Exact-harven S

Exact-harven dækker og jævner den åbne såfure uden blokering, selv med store mængder halm til stede. Med sine individuelt drejelige harveelementer følger Exact-harven jordens bølger perfekt og sikrer en jævn frødækning på jord med eller uden halm. Harvetrykket indstilles centralt mekanisk via to spindler. Under hydraulisk harvetrykjustering er en minimum- og maksimumværdi foruddefineret ved at indsætte stifter. På denne måde er både harven og skærtrykket forbundet med hinanden og kan således under drift tilpasses skiftende jordbundsforhold ved brug af kun én traktorstyreventil. I forbindelse med RoTeC+ skæret kan den 15 mm stærke Exact S efterharve anvendes. Det giver lidt slid og giver god frødækning selv under de mest vanskelige driftsforhold. Pre-emergence markører Exact S efter harve Hydraulisk, centraliseret skærtrykjustering

Fremløbsmarkører

Ved oprettelse af kørespor sænkes markørskiverne automatisk og markerer, hvor køresporet skal oprettes. Det betyder, at køresporene er synlige før frøet kommer frem.

PW tandpakkervalse/500 mm/600 mm

PW tandpakkervalse har en god selvkørende effekt, og med sine forreste tænder udfører den en god rekonsolidering over hele overfladen. På grund af sin ydeevne er tandpakkervalsen universelt anvendelig.

 • Fuldstændig efterkonsolidering over hele jordoverfladen
 • Kører blokeringsfrit på klæbrig jord og hvor der er meget halm.
 • Skraberne, monteret som standard, er slidstærke takket være en hårdmetalbelægning (3 til 5 gange længere levetid sammenlignet med ikke -belagte skrabere)
 • Lavtmonterede skrabere sikrer en glat overflade selv under våde jordforhold

Kileringvalse KW/580 mm

KW-kileringsvalsen drager fordel af en bred vifte af anvendelser. På grund af dets design er den stribevise genkonsolidering sikret i stort set alle jorder og under alle forhold.

 • Det er ikke et problem at klæbe snavs, dæksler eller blokeringer fast!
 • Universal til alle jordarter og forhold Strimmelmæssig rekonsolidering
 • Selv i tung jord er tilstrækkelig løs jord tilgængelig for optimal frødækning
 • Meget velegnet til ethvert vejr, uanset om det er vådt eller tørt.

Kileringvalse: målrettet rekonsolidering…

…for optimal planteudvikling.

Den vigtigste opgave for en rulle er rekonsolidering. Kileringvalsen bruger gummiringe til at danne rekonsoliderede strimler, hvori frøet sås. Harven, der følger efter, dækker frøet med løs jord fra det ukonsoliderede område. Genkonsolidering i strimler sikrer, at jordstrukturen omkring planterne altid passer til de aktuelle vejrforhold, og giver dermed den bedste chance for hurtig og ensartet planteudvikling. Kileringvalsen fungerer således som forsikring for just-in-time jordbearbejdning. Kileringene efterlader en homogen, forkonsolideret strimmel uden nittermærker. Sammenlignet med ruller med andre profiler er dette en afgørende fordel, der frem for alt resulterer i en jævn kørsel af såskærene.

 • Løs jord
 • Konsoliderede strimler

Solid rulle

Generelt: På løs og let jord bærer solide ruller bedre end åbne ruller. Derudover har solide ruller en tendens til at lide af færre blokeringer. Netop derfor er gummiringene på kileringen og Matrix kileringsrullerne monteret på et massivt rør. Når ringene synker ned i den løse jord, bærer røret vægten over hele længden. Det er ikke et problem at klæbe snavs, dæksler eller blokeringer fast! “Med kileringsvalsen med stor diameter opnåede vi en meget god driftsydelse på medium til tung jord under forskellige forhold og sidst, men ikke mindst, også på grund af det (gummi-fugtede) nivelleringsbræt.” (“profi” 8-2013 · Testrapport AMAZONE KG 6001-2 rotorkultivator) Luftpude støddæmper Metalindsats for maksimal robusthed og perfekt pasform Afstandsring med smudsafvisende overflade

Kvalitet og pålidelighed hele vejen igennem:

 • Såskive af højstyrke borstål
 • Lav hældningsvinkel for reduceret jordbevægelse
 • Slidfast polyurethanskive fungerer som justerbar dybdestyrerulle og til rengøring

Den store frigang mellem forreste og bagerste skærrække sikrer en blokering. fri sådrift, også hvor der hersker store mængder halm. Med kun én skæreskive pr. skær sikrer AMAZONE – selv ved 12,5 cm rækkeafstand og muldsåning ved høje hastigheder – en blokeringsfri materialegennemgang mellem skærene.

Frøindstøbning med RoTeC Control-skiveskær til konventionel såning og muldsåning.

RoTeC Control-skær er vedligeholdelsesfrie og fungerer ekstremt godt, men med lidt slid og ælde. Selv hvor der er store mængder halm og affald, vil de ikke blokere. Kombinationen af såskiven på den ene side og fureformeren på den anden skaber den perfekte såfure og optimal såkontrol. Den elastiske polyurethanskive er også med til at skabe såfuren, styrer præcist den forudindstillede sådybde og forhindrer jord i at klæbe til såskiverne.

 1. Såskive
 2. Kontrollere 25 dybdeføringsvalse
 3. Fureformer

RoTeC: nu bevist af over 300.000 enheder!

Tildelt en Agritechnica sølvmedalje

Den meget jævne og nøjagtigt kontrollerede dybdeføring af RoTeC Control-skæret opnås via Control 10 dybdeføringsskiven, med en kontaktflade på 10 mm, eller Control 25 dybdeføringsmuligheden med en kontaktflade på 25 mm . Da denne dybdeføring er monteret på siden af skæret, fungerer dette princip med større nøjagtighed end skærsystemer med en efterfølgende, stift fastgjort separat dybdeføringsrulle. Dybdeføringsskiverne eller -rullerne gør det muligt at udføre grundindstillingen af sådybden hurtigt, nemt og komfortabelt ved hjælp af skærtrykket. Hvis det er nødvendigt, giver en kvadrant mulighed for efterjustering af såskæret i 3 trin.

 1. RoTeC+ Kontrolskær ( 400 mm) (se her med en Control 25 dybdeføringsrulle)
 2. 55 kg skærtryk
 3. 35 kg skærtryk
 4. RoTeC Control skær ( 320 mm) (se her med en Control 10 dybdeføringsrulle)

Frøindstøbning med enten RoTeC og RoTeC+ skær til konventionel såning og muldsåning

AMAZONE tilbyder RoTeC+ skær til Avant 4001-2 og 5001-2 til såning på særligt store arealer og til de hårdeste driftsforhold. Skæret har en skivediameter på 400 mm og er lavet af 4 mm tykt hærdet borstål. På den måde holdes sliddet på et minimum, og en i forvejen lang levetid forlænges yderligere. For problemfri såning ved høje fremadgående hastigheder og i tung jord, hvor der er meget halm, er skærtrykket øget til maksimalt 55 kg.

Rækkeafstanden på RoTeC Control-skærene er 12,5 cm.

Valgfri såpresseruller til RoTeC og RoTeC+ skærene

Følgende presserulle kører præcist i såfuren og presser under tørre forhold frøet (såsom raps og andre fine frø) til bunden af furen. Dybdeføringen af skæret udføres stadig via dybdebegrænsningsskiven. Rullerne har en justerbar dybdeindstilling, kan tages af uden værktøj og kan betjenes i kombination med Exact-harven (ikke i forbindelse med de lave såskiver).

Hydraulisk skærløft og skærtrykjustering

Ved solo-jordbearbejdning kan skærene sammen med efterharven hæves hydraulisk. Dette muliggør en hurtig og fleksibel tilpasning af kombinationen til de specifikke forhold: Spontan forkultivering kan udføres i tilfælde af dårlig halmindblanding i delarealer. Den målrettede forløsning af forageren eller andre komprimerede områder er også mulig. Skærtrykket på Avant justeres som standard hydraulisk.

GPS-switch til Avant

Nøjagtig placering af frøet

Efter succesen med GPS-Switch-systemet på gødningsspredere og sprøjter, er såning nu i fokus for brugen af ​​denne teknologi. Tænd og sluk for det elektriske målesystem styres via GPS. På denne måde mindskes belastningen af ​​føreren, og der opnås en forbedring af driftsydelsen især på små marker med mange foragervendinger.

GPS-switch kontrollerer, afhængigt af positionen af ​​såmaskinen og justeringer af føreren, tænd- og slukpunkterne for den elektriske doseringsenhed i Avant. På denne måde er det muligt for 6 m Avant styring af 3 m sektioner via slukning af en elektrisk måleenhed.

På denne måde kan de ofte fundne over- eller undersåede områder på kritiske steder, såsom på forageren eller i kiler, minimeres. Såning af ’huller’ hører fortiden til! Føreren kan koncentrere sig fuldt ud om at køre og betjene boret uafhængigt for at opnå en pæn overgang.

Sparer frø og højere arbejdshastigheder: Den klassiske metode til at hæve såmaskinen for at slukke for den efterlader noget frø på overfladen, og dette undgås ved at bruge GPS-Switch. Det påførte frø placeres derfor mere præcist. For en bedre optimering af tænd- og slukpunkterne anbefaler AMAZONE RTK-nøjagtighed.

Fremtiden i dag: Såkort, hvor frømængden kan tilpasses de enkelte forhold i marken, såsom bakker og lavninger eller ændringer i jordtype, bliver også stadig mere populære. Som en speciel mulighed for AmaTron 3, Task Controller eller GPS-Maps, tillader den enkle brug af frøapplikationskort. Standardiserede filformater kan importeres til systemet, som derefter implementeres fuldautomatisk. En grafisk visning af kortet i baggrunden giver et godt overblik.

GPS-switch til Avant (1) GPS_Switch_Saetechnik_manuell_120907_1
Over- eller undersåning med manuel tænd/sluk-kontrol uden GPS-switch. Redskabet tændes og slukkes manuelt.

GPS-switch til Avant (2) GPS_Switch_Saetechnik_Vorgewende_120918_1
Positionsafhængig, automatisk styring, både til og fra, af den elektriske måleenhed via GPS-Switch.

 1. Virtuel oversigt
 2. Markudbringningskort for forskellige frømængder er også mulige
 3. Bearbejdet område
 4. Præcis automatisk slukning af Avant

Amatron4

Folding KG

6 m down to 3 m – quick and safe!

“Apropos transport width: “the 3 m wide wings are vertically folded to 2.90 m for road travel via double acting rams – ideal!”
(“profi” 8-2013 · Test report AMAZONE KG 6001-2 rotary cultivator)

Dokumenter

Kontakt os

Anders Clemmensen

Sælger AMAZONE Øst Danmark
ancl@bronsgroup.com
+45 23 37 59 79

Asbjørn Schultz Andersen

Sælger AMAZONE Vest Danmark
assa@bronsgroup.com
+45 61 44 16 67

Scroll to Top
Scroll til toppen