previous arrow
next arrow
Slider

ZA-V – The world of precision

Den ZA-V monterede spreder fås i beholderkapaciteter fra 1.400 til 4.200 l og er kendetegnet ved dens høje arbejdshastigheder på op til 30 km/t. Exceptionelt høje arbejdshastigheder opnås takket være dens høje spredekapacitet på op til 390 kg/min og arbejdsbredder på op til 36 m.

På denne side har vi beskrevet præcisonstilbehøret til ZA-V gødningspredere, dette inkuldere Profis vejeteknologi, mySpreader App, GPS Switch og SmartLearning EasyCheck.

Hør mere!

Vi kontakter dig og hjælper dig videre med dine ønsker.

» Intelligent spreder

Sprederskiven er placeret over den lavtliggende udløbsåbning og sikrer en kontinuerlig gødningsstrøm. Når spjældskyderne er lukket på begge sider, reduceres sprederskivens hastighed for at beskytte gødningen.

» Limiter V+

Den følsomme elektriske justering af grænsesprederen Limiter V+ til den respektive markgrænse muliggør bekvemt skift mellem markside-, kant- og vandløbsspredning fra traktorens førerhus under gødningsudbringning.

1) Gødningsstrømmen afledes kun til de lange spredevinger med lav arbejdshøjde på Limiter V+.
2) Hvis Limiter V+ sænkes yderligere, afledes gødningsstrømmen til begge spredeskovle.
3) Finnerne giver et præcist spredningsmønster op til kanten i helt sænket position.

» Profis vejeteknologi

Præcis overvågning og kontrol af påføringsmængden ved hjælp af 200 Hz vejeteknologien og hældningssensoren. Ingen kalibrering. Indtast blot spredemængden og kør afsted med perfekt overvågning af tankniveauet til enhver tid.

1) Vandret justerede bindestænger
2) Vejerammer
3) Vejeceller

» mySpreader-App

Den første alt-i-en pakke, der indeholder FertiliserService App, EasyCheck App og EasyMix App til blandet gødning til perfekt sprederjustering. Mere…

» GPS-switch

GPS-omskifterpunkter
Den automatiske delbreddestyring med op til 16 delbreddesektioner garanterer præcis kobling på kileformede marker og på forageren. Udvendige delbredder kan også styres – det øger præcisionen og gør det lettere for føreren.

SmartLearning – EasyCheck

Præcis spredning gjort let – et digitalt, mobilt testkit til nem optimering af sidefordelingen. I stedet for at bruge testbakkerne, som med det normale mobile testkit, består EasyCheck-systemet af kun 16 letvægtsgummimåtter og EasyCheck-appen til smartphones.

ZA-V monterede spredere

Den ZA-V monterede spreder fås i beholderkapaciteter fra 1.400 til 4.200 l og er kendetegnet ved dens høje arbejdshastigheder på op til 30 km/t. Exceptionelt høje arbejdshastigheder opnås takket være dens høje spredekapacitet på op til 390 kg/min og arbejdsbredder på op til 36 m.

Kontakt os

Anders Clemmensen

Sælger AMAZONE Øst Danmark
ancl@bronsgroup.com
+45 23 37 59 79

Asbjørn Schultz Andersen

Sælger AMAZONE Vest Danmark
assa@bronsgroup.com
+45 61 44 16 67

Scroll to Top
Scroll til toppen