Præcisionens verden

En bred vifte af innovative Amazone-maskiner til jordbearbejdning, såning, gødskning og plantebeskyttelse med banebrydende præcisionsteknologi er tilgængelig i dag. Denne yderligere øgede præcision betyder, at du bruger mindre gødning, plantebeskyttelsesmiddel og frø. Yderligere udbyttepotentiale kan udnyttes mere effektivt på samme tid. Ud over de økonomiske fordele, som garanterer en hurtig tilbagebetaling af investeringen, skåner du miljøet og gør det betydeligt nemmere for chaufføren.

Se vores udvalg af præcisionsmaskiner og hvad de tilbyder indenfor præcisionslandbrug

Hør mere!

Vi kontakter dig og hjælper dig videre med dine ønsker.

Gødningsspredere – Præcisonslandbrug

» ZA-TS – En verden af præcision

Den ZA-TS monterede spreder.

» ZG-TS – En verden af ​​præcision

Den bugserede spreder ZG-TS .

» ZA-V – En verden af præcision

Den ZA-V monterede spreder.

Plantepleje

» UF – En verden af præcision

AMAZONE monterede sprøjter.

» UX – En verden af ​​præcision

UX Super bugseret sprøjte.

» Pantera – En verden af ​​præcision

Pantera 4503 selvkørende plantebeskyttelsessprøjte.

Såmaskiner

» Cataya – En verden af ​​præcision

Cataya harvemonteret konventionelle såmaskine er den perfekte maskine til enkelt-pass pløjning og -såning og mulchsåning i kombination med KE rotorharven, KX/KG rotorharven eller den CombiDisc monterede kompakt tallerkenharve. Cataya imponerer med sine arbejdsbredder på 3 m og 4 m og tankstørrelser fra 650 l til 1.730 l, især med hensyn til præcision og bekvemmelighed.

» Cirrus – En verden af ​​præcision

Cirrus bugserede såmaskinekombination er en pneumatisk såmaskine, som udmærker sig ved den suveræne kvalitet af sit arbejde i enkelt-passet pløjning og -såning og muldsåning. Cirrus er ekstremt effektiv med arbejdsbredder fra 3 til 6 m og tragtstørrelser fra 3.000 til 3.600 l. Cirrus-C med en trykbeholder på 4.000 l dobbeltudløb er også tilgængelig som et alternativ.

Jordbearbejdning

» Catros – En verden af præcision

Catros, Catros⁺, Catros-2 og Catros-2TS kompakte tallerkenharver er perfekte til lavvandet og intensiv jordbearbejdning. Ekstraordinært høje hastigheder med høj overfladedækning er mulige takket være deres ekstremt lave trækkraftbehov i arbejdsbredderne fra 3 m til 6 m.

»Cenius – En verden af præcision

Cenius 3-trins fræser i arbejdsbredder fra 3 m til 4 m kan bruges fra lavt stubbearbejdning til dyb løsning af muldjorden. Cenius-2TX 4-trins bugseret jordfræser med arbejdsbredder fra 4 m til 8 m kan bruges fra lavvandet stubbearbejdning ned til dyb løsning af muldjord. Det integrerede centrale understel giver ikke kun maskinen høj manøvredygtighed på vejen, men gør det også muligt at arbejde uden en efterfølgende rulle, hvis…

Majssåmaskiner

» Precea – En verden af ​​præcision

AMAZONE præsenterede den nye Precea præcisionsluftsåmaskine på Agritechnica 2019-messen. Den stive Precea 3000 og den teleskopiske Precea 4500-2 vil blive introduceret i den første udgivelse. Et ekstra højdepunkt i AMAZONE-udbuddet er Precea 3000-A harvemonteret, præcisionsluftsåmaskine med QuickLink-interface.

» EDX – verden af ​​præcision

Den bugserede EDX-præcisionsluftsåmaskine er kendetegnet ved brug efter ploven, i mulch eller direkte såning, især ved sin pålidelighed og høje betjeningsvenlighed. EDX er ekstremt effektiv med arbejdshastigheder på op til 15 km/t, arbejdsbredder på 6 m og 9 m og såbeholderstørrelser fra 600 l og 800 l.

Terminal

AmaTron 4 – Manager for alle

Hvorfor ikke håndtere en terminal lige så intuitivt som en tablet eller en smartphone? Med dette i tankerne har AMAZONE udviklet den operatørvenlige AmaTron 4-software, der giver en væsentligt mere smidig arbejdsgang, ikke kun på grund af den rationelle maskindrift, men også til jobstyring.

Kontakt os

Anders Clemmensen

Sælger AMAZONE Øst Danmark
ancl@bronsgroup.com
+45 23 37 59 79

Asbjørn Schultz Andersen

Sælger AMAZONE Vest Danmark
assa@bronsgroup.com
+45 61 44 16 67

Scroll to Top
Scroll til toppen