previous arrow
next arrow
Slider

Cirrus – En verden af præcision

Såmaskiner med passive jordbearbejdningsredskaber anvendes altid, når der skal sås med høj præstationsevne og relativt omkostningseffektivt. Anvendelseområderne er konventionelle og naturligvis mere og mere konserverende jordbearbejdning. Med Cirrus såmaskiner anvender du en maskine, som giver dig præcis såning med tilhørende høj arealydelse.

 

Hør mere!

Vi kontakter dig og hjælper dig videre med dine ønsker.

»Alsidigt tank- og såkoncept

Cirrus tilbyder forskellige tankkoncepter til en række forskellige anvendelser. Cirrus-CC kan kombineres med GreenDrill for at levere op til tre forskellige materialer på tre forskellige punkter med præcis måling. Hver frøtype er derfor perfekt afmålt og placeret. Præcis gødskning under rod er også mulig takket være et ekstra FerTeC enkeltskiveskær.

» ElectricDrive

Den elektrisk drevne dosering sikrer præcis og ensartet overholdelse af såmængden for forskellige frøtyper fra 1,5 til 400 kg/ha. Udsædsmængden kan justeres automatisk under kørsel ved hjælp af applikationskort.

» Matrix dæk

Specielt udviklede Matrix-dæk konsoliderer såbedet i strimler. Såskæret kører meget jævnt og følger præcist i disse definerede strimler, selv ved høj hastighed. De sørger også for, at maskinen kører sikkert og jævnt på vejen med op til 40 km/t.

» Optimal frøplacering

Afhængig af kravene opnås optimal frøplacering takket være to forskellige skærsystemer, RoTeC pro og TwinTeC+. Det universelle RoTeC enkeltskiveskær gør det muligt for Cirrus at stå testen selv i ekstremt vådt vejr. Det højtydende TwinTeC+ dobbeltskiveskær er ekstremt robust og præcist, selv ved høje hastigheder.

» mySeeder App:

Kalibrering udføres direkte på maskinen med et tryk på en knap via smartphone takket være den nye mySeeder App – ikke mere trættende klatring op og ned i og ud af traktorens førerhus.

AMAZONE Såbedsforberedelse – også med MinimumTillDisc

Skiveelementet med vedligeholdelsesfrie specialvinklede skiver giver et suverænt dyrket og jævnt såbed. Arbejdsdybden kan justeres hydraulisk under arbejdet. Ved brug af MinimumTillDisc klargøres såbedet kun i strimler i de områder, hvor såskæret skal køre, for at muliggøre vandbesparende såning.

AMAZONE GPS-switch og AutoPoint

Takket være GPS-Switch og AutoPoint tænder og slukker Cirrus meget præcist på forageren og i kileformede marker. Unødvendige overlapninger og manglende sektioner undgås.

AMAZONE Cirrus 6003-2CC med Minimum TillDisc & GreenDrill 501

Cirrus bugserede såmaskinekombinationsserie omfatter nu de nye Cirrus-CC modeller til påføring af to forskellige materialer med arbejdsbredder fra 4 m til 6 m. Cirrus-CC har en 4000 l trykbeholder med to elektriske måleenheder.

Se vores Cirrus maskiner

Kontakt os

Anders Clemmensen

Sælger AMAZONE Øst Danmark
ancl@bronsgroup.com
+45 23 37 59 79

Asbjørn Schultz Andersen

Sælger AMAZONE Vest Danmark
assa@bronsgroup.com
+45 61 44 16 67

Scroll to Top
Scroll til toppen