Filter

Viser alle 4 resultater

Cirrus såmaskiner | Den rigtige såteknik til ethvert anvendelsesområde

Såmaskiner med passive jordbearbejdningsredskaber anvendes altid, når der skal sås med høj præstationsevne og relativt omkostningseffektivt. Anvendelseområderne er konventionelle og naturligvis mere og mere konserverende jordbearbejdning. Med Cirrus såmaskiner anvender du en maskine, som giver dig præcis såning med tilhørende høj arealydelse.

Cirrus såmaskiner er udstyret med RoTeC+-Control-skærsystemet. En meget ensartet og præcis styret dybdeføring af RoTeC+-Control-skæret opnås via dybdeføringsrullen Control 25 med en 25 mm bred kontaktflade. Da denne dybdeføring er monteret direkte på siden af skæret, arbejder dette princip mere nøjagtigt end rulleskærsystemet med efterlejret fast forbundet dybdeføringsrulle. Kombinationen af den 400 mm store, fladt vinklede såskive i slidfast borstål og en særlig fureformer sikrer mindre jordbevægelse omkring skærene. Med dybdeføringsrullen Control 25 foretages grundindstillingen af sådybden hurtigt, enkelt og komfortabelt via skærtrykket. I modsat fald kan rastersegmentet på såskæret efterjusteres trinløst i 3 indstillingstrin uden brug af værktøj.

Ved Cirrus såmaskiner kan du vælge mellem to rækkebredder med 12,5 cm som allround-løsning og 16,6 cm til regulære agerbrugsområder. Til begge skærafstande er dækkene udstyret med tilhørende kileringsafstande

Cirrus såmaskiner fås i følgende modeller:

Modeller:  3003 Compact, 3503 Compact, 4003, 4003-C,4003-2, 4003-2C, 6003-2, 6003-2C
Arbejdsbredde: 3  – 6 meter

Cirrus 6003-2C såmaskine med trykbeholder til sikker single-shoot-gødningsdosering i sårækken. Denne såmaskine har en tospidset beholder med 4.000 liter volumen. Alt efter behov kan denne kombinationsmodel fyldes med såsæd og gødning eller kun såsæd.