Filter

Viser alle 2 resultater

ED majssåmaskiner / enkornssåmaskiner| Simpelthen gennemtænkt!

AMAZONE enkornssåmaskine har mange anvendelsesmuligheder, herunder såning af til majs, solsikker, sukkerroer, raps, soja, durra, hestebønner og ærter. Majssåmaskinen udmærker sig ved en god slagkraft, stor pålidelighed og optimal arbejdskvalitet. Ifølge professionelle tester er arbejdshastigheder på 9 km/t muligt uden problemer. AMAZONE – majssåmaskiner er konstrueret særlig robust og er meget enkle og bekvemme at betjene.

Den rigtige maskine eller maskinkombination kan sammensættes individuelt til enhver opgave fra det store program.

Fordeling – Nøjagtig, sikker, enkel indstilling

ED majssåmaskiner arbejder med vakuum princippet. Det indebærer betydelige fordele, fordi fordelingen af kernerne sker mekanisk via en afstryger og er praktisk taget uafhængig af hastigheden og kornformen.

Det specielle ved AMAZONE – enkornssåmaskiner / majssåmaskiner er fordelerskiven. Gennem vakuummet suges kornene ind i de noprede boringer og føres til afstrygeren. De noprede boringer har en røreværksfunktion, fordi de rager ud over skivens overflade og på den måde bringer bevægelse i såsædsforrådet. De noprede boringers fremspring i forhold til fordelerskiven sørger for, at kornet forlader skiven i frit fald uden at berøre skiven igen. Dette er særlig vigtigt for aflægningsnøjagtigheden.

ED majssåmaskiner fås i følgende modeller som enten special eller super:

Modeller: ED 4500-2C, ED 6000-2C

Arbejdsbredde: 4,20-6,40 meter

Alle ED majssåmaskinerne er enten mekanisk eller elektrisk gødningsdrev samt med Contour-såenhed, der er særdeles velegnet til såning i stubharvet jord og såning i pløjet jord.